Sint-Catharijnekerk

Nieuwsberichten

Een goed verhaal deze herfst en winter

Voor de midden-generatie -geboren ergens tussen 1960 en 1980 - is er deze herfst en winter een aantal avonden waarin met elkaar in gesprek gaan over wat ons bezighoudt.
Lees verder

Zondag 9 februari themadienst Psalmen

Zondagmorgen 9 februari is er in de Catharijnekerk een bijzondere dienst, heel helemaal gewijd aan de Psalmen. Een dienst met muziek van orgel en piano, samenzang, solozang en declamatie. Daar tussendoor in plaats van een preek verbindende teksten.
Lees verder

Zingen in het Catharina Gasthuis

Zo goed als elke tweede woensdagmiddag van de maand kunt u vanaf half drie 'Zingen in het Gasthuis' aan het Slagveld 37.
Lees verder

Alles wat Ademt 2019-2020

Ook in het nieuwe kerkseizoen 2019-2020 kunt u tot en met mei elke tweede donderdag van de maand meezingen met 'Alles wat Ademt', Proeven aan liederen.
Lees verder

Slapen in de kerk ...

Wegens succes verlengd: slapen in de kerk op zaterdag 15 februari.
Lees verder

Leerhuis

Ook dit kerkseizoen zijn er zes leerhuisbijeenkomsten. Op de eerste of tweede dinsdagmiddag van de maand tot en met maart 2020.
Lees verder

Ommeloopkring

Deze gesprekskring in de ontmoetingsruimte van de Ommeloop is oud en vertrouwd en wordt (bijna) elke eerste vrijdag van de maand gehouden.
Lees verder

Gasthuiskring

Op bijna elke laatste vrijdag van de maand komen bewoners van het Gasthuis bij elkaar voor een kringgesprek.
Lees verder

Het Gesprek tussen theologie en filosofie

In het nieuwe kerkseizoen is het thema van de nieuwe serie Het Gesprek Imperfectie. Elke maand tot en met maart 2020 met ds. Diny Wolters, ds. Christiaan Donner, ds. Stefan Francke, mr. Kees van der Staaij en ds. Kees van der Heiden.
Lees verder

English weekend en Evensong op 2 februari

Het English weekend en de Evensong (op 2 februari) is altijd een bijzondere ervaring voor zangers en toehoorders.
Lees verder