Sint-Catharijnekerk

Nieuwsberichten

Zondag 18 augustus Hagepreek bij Zorgboerderij Op Aarde

Zondag 18 augustus wordt voor de tweede keer een hagepreek gehouden bij Zorgboerderij Op Aarde.
Lees verder

Kom en luister naar de zomerconcertserie 2019

Het orgelseizoen is in volle gang met op zaterdagmiddag een inloopconcert, maandagavond een beiaardconcert en aansluitend het maandagavondorgelconcert in de Sint-Catharijnekerk. Kom en geniet van de zomerconcertserie 2019.
Lees verder

Zingen in het Catharina Gasthuis

Zo goed als elke tweede woensdagmiddag van de maand kunt u vanaf half drie 'Zingen in het Gasthuis' aan het Slagveld 37.
Lees verder

Ommeloopkring

Deze gesprekskring in de ontmoetingsruimte van de Ommeloop is oud en vertrouwd en wordt (bijna) elke eerste vrijdag van de maand gehouden.
Lees verder

Gasthuiskring

Op bijna elke laatste vrijdag van de maand komen bewoners van het Gasthuis bij elkaar voor een kringgesprek.
Lees verder

Christelijke vrouwengespreksgroep Doelbewust stopt

Elke derde donderdag van de maand kwam een groep vrouwen bij elkaar om samen na te denken over het geloof, maar moet nu helaas stoppen door gebrek aan nieuwe leden.
Lees verder

Stichting Behoud Synagoge en Protestantse Kerk gaan samenwerken

Stichting Behoud Synagoge Brielle en de Protestantse Gemeente Brielle gaan nauw met elkaar samenwerken om de Sjoel, de voormalige synagoge aan de Turfkade in Brielle, van een duurzame toekomst te verzekeren.
Lees verder

Leerhuis Bijbel en geloof

Het Leerhuis van het kerkseizoen 2018-2019 is afgelopen maar zal in het nieuwe seizoen weer terugkomen. Daarover leest u in september in het Winterwerkboekje 2019-2020.
Lees verder