Christelijke vrouwengespreksgroep Doelbewust

De christelijke vrouwengespreksgroep Doelbewust startte in 2002 met veertien vrouwen waarvan er nu nog negen heel trouw zijn. Op één na waren ze er op donderdag 29 september allemaal.

Zoals elke keer beginnen de middagen met het elkaar begroeten en nieuwtjes uitwisselen bij een kopje thee of koffie. Trouw gaat er wat geld in de lief-en-leed-pot want ook dat delen ze met elkaar.
Er wordt gezongen, gelezen uit de bijbel met bijpassende vragen uit het boek Dagelijks brood van Jos Brink, die een goede handreiking geeft voor verdieping op een laagdrempelig manier.

Het is allemaal begonnen in die 'goeie ouwe tijd' toen de kerkgemeenschap van Vierpolders nog een bloeiende gemeente was. Het project 'Handje hulp' was een van de pijlers; wat een werk werd er verzet!

Volgend jaar viert de groep haar 15-jarig bestaan en daar zijn ze best trots op.

De christelijke vrouwengroep Doelbewust komt elke derde donderdag van de maand van 13.30 tot 15.30 uur bij elkaar bij mevrouw Janny Zweerus thuis in Vierpolders, telefoon 0181-851660. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom.