Ommeloopkring

Welkom bij de Ommeloopkring

Deze gesprekskring in de ontmoetingsruimte van wooncentrum de Ommeloop is oud en vertrouwd. Op de eerste vrijdag van bijna elke maand komen bewoners van het wooncentrum Ommeloop (Vlinderhof), maar ook die van de omgeving, van 15.00 tot 16.00 uur bij elkaar.
De leiding bereidt de bijeenkomsten voor daarbij geassisteerd door Coby van Ommeren.

De gespreksthema’s worden veelal gekozen uit het boek 'k Zou zo graag een ketting rijgen. Een boek waaraan ook ds. Peterjan van der Wal heeft meegewerkt. Op verzoek kunnen ook andere onderwerpen aan bod komen.

Eenmaal per jaar vindt in deze kring het Heilig Avondmaal plaats, toegankelijk voor alle ouderen die moeilijk een gang naar de Sint-Catharijnekerk kunnen volbrengen. Wie er in één van de naastgelegen wijken woont, is welkom op deze jaarlijkse viering.

De data voor de komende tijd zijn 1 september, 6 oktober, 3 november, 1 december en vrijdag 5 januari 2018. U hoeft geen liedboek of bijbel mee te nemen. Er is een liturgie met teksten en liederen. U bent van harte welkom!

Leiding: ds. Gerdientje Kramer en Wim Klip