Vastenmaaltijden 2017

Eet u mee tijdens de vastenmaaltijden in het Parochiehuis, Nobelstraat 22. Drie woensdagavonden waarop we met elkaar vanaf 17.45 uur een sobere maaltijd nuttigen. Vergeet u uw u soepkom en lepel niet mee te nemen?

Elke avond is er ook een spreker. Op woensdag 8 maart is dat iemand van Stichting Destino die wat vertelt over het vastenproject van dit jaar in Ghana.
Op 22 maart vertelt Wim Doorduin over de voedselbank en op 5 april komt pastor Desiree Buhler vertellen over haar werk in de parochie.

U kunt zich opgeven via het inschrijfformulier op de balie in de kerk of via de contactpersonen Aryanna Herscheid, telefoon 06-14154509, e-mail aryanna@herscheid.nl of Corry Verbrugge, telefoon 0181 413200, e-mail verbruggebrielle@gmail.com.