Sint-Catharijne Cantorij 30 jaar!

Cantorijendag
De Sint-Catharijne Cantorij bestaat dit jaar 30 jaar en viert dit jubileum op zaterdag 4 en zondag 5 november. Op zaterdag organiseert de cantorij een Cantorijendag waaraan de cantorijen van Hellevoetsluis en Oostvoorne samen met de Sint-Catharijne Cantorij een evensong oefenen onder leiding van de cantor van de Catharijne Cantorij, Rinus Verhage.

Evensong
De
Evensong begint om 17.00 uur in de Sint-Catharijnekerk. Onder andere worden uitgevoerd het Magnificat & Nunc Dimittis van Charles Wood en vaste gezangen voor een avondgebed volgens de Aglicaanse traditie. De toegang is gratis met bij de uitgang een collecte. U bent van harte welkom.

Reünie
Op zondag 5 november viert de cantorij samen met oud-leden haar 30-jarig jubileum in de dienst van 10.00 uur. De eredienst is uiteindelijk de thuisbasis van de cantorij. Tijdens de dienst zingen de huidige cantorij-leden en oud-cantorijleden. Na afloop van de dienst is er tijd voor koffie met wat lekkers en gelegenheid om met elkaar bij te praten. Rond de klok van twaalf is er een lunch voor de cantorijleden. Aansluitend is nog een leuke activiteit in de binnenstad van Brielle.