Zomerconcertserie 2018

Zaterdagmiddag 14 juli kunt u in de Catharijnekerk een inloopconcert meemaken met Leendeert Verduijn op het orgel en Gerlinde Neele op de blokfluit. Zij spelen muziek van Telemann, Sweelinck, Franck en Litszt. Bij dit concert is de toegang: uw gift.

Maandagavond 16 juli, verzorgt Susanna Veerman uit Amsterdam vanaf 20.15 uur het wekelijkse zomerorgelconcert. Zij brengt een programma met muziek van Bach, Franck, Vierne, Saint-Saëns, Rimsky-Korsakov, Bélier, Schumann en Andriessen.

De toegang bedraagt 8 euro, met vriendenpas 7 euro en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Na afloop van het concert is er gelegenheid tot napraten onder het genot van koffie of thee. U aangeboden door de Culturele Commissie Sint-Catharijne, die de zomerconcertserie ook dit jaar weer organiseert.

Een uitgebreid programmaboekje met informatie over alle orgelconcerten en de concertgevers is verkrijgbaar aan de balie van de kerk.
Kijk hier voor data en concertgevers van de zomerconcertserie.