Basiscatechese 2018: "Kom je ook?"

Zit je in groep 7 of 8, dan is er iets leuks voor jou: basiscatechese. Samen denken we na over de Bijbel en kijken we rond in de kerk.

Er zijn acht bijeenkomsten, steeds op dinsdagmiddag van 15.45 tot 16.30 uur. Als je school eerder uit is, ben je eerder natuurlijk ook al welkom.
We eten en drinken wat en maken het gezellig. Dan gaan we aan de slag met een bijbelverhaal, of we kijken naar de talen waarin de Bijbel geschreven is. De ene keer praten we veel, de andere keer zijn we ook aan het tekenen of knutselen. Aan het eind is er tijd om nog even verstoppertje te spelen in de kerk.
Dde laatste keer krijgen we een rondleiding over de zolders van de kerk: we zien de klokken van heel dichtbij (en horen ze ook!), we ontdekken allerlei geheime plekjes en klimmen helemaal naar boven in de toren.

De basiscatechese is op de volgende dinsdagen: in november op 6, 13, 20 en 27; in januari 2019 op 8, 15, 22 en 29.

Je kunt je hiervoor aanmelden door een mailtje te sturen naar t.flim@catharijnekerk.nl.

Graag tot ziens!
Ds. Tineke Flim