Sint-Catharijnekerk

Fotowedstrijd en Crea-doe-najaarsmarkt

Fotowedstrijd: Kiek je oma
De dames van de crea-maandagmiddag hebben een fotowedstrijd uitgeschreven voor kinderen van 0 tot en met 16 jaar: Kiek je oma.
Maak een foto van je oma met je mobiel; print de foto uit op A4-papier (hoeft niet op fotopapier), zet je naam, telefoonnummer, leeftijd en de naam van je oma achterop en leveren de foto in aan de Langestraat 76, Brielle. Op maandagmiddag 19 november tot 16.00 uur of vrijdagmorgen 23 november tot 12.00 uur en zaterdagmorgen tussen 11.00 en 12.00 uur.
Op de najaarsmarkt 24 november wordt om 14.00 uur de uitslag bekend gemaakt. Er zijn drie geldprijsjes beschikbaar.
Doe mee! Wij, de oma’s, hebben er nu al plezier om!

Crea-doe-najaarsmarkt: zateerdag 24 november
Zaterdag 24 november wordt weer de jaarlijkse najaarsmarkt gehouden in het Zalencentrum aan de Langestraat 76 in Brielle. De markt duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Er is weer van alles te koop. Mooie handwerken, wenskaarten, sieraden, bloemstukjes en adventskransen, koek, cake, jam enzovoort, enzovoort. Er zijn intekenlijsten voor onder andere een mooie quilt en natuurlijk is er een cadeautafel.
We hebben medewerking toegezegd gekregen van de Voornse Meisjes. Zij bieden hun fraaie handdoekjes te koop aan waarvan we meedelen in de opbrengst.
De opbrengst is bestemd voor de zonwering in het Zalencentrum.

Tony Schram, namens de Crea-doe-oma's

Home

Terug naar overzicht