Vastenproject Mambo Poa en vastenmaaltijden

De eerste maaltijd is op woensdag 13 maart. De tweede en derde maaltijd zijn respectievelijk op de woensdagen 27 maart en 10 april.

De maaltijd begint om 17.45 uur en wordt gehouden in het Parochiehuis aan de Nobelstraat 22.
Geef u wel even op als u wilt komen, dan weten we hoeveel soep er gemaakt moet worden.
Dit kan via email: aryanna@herscheid.nl of via de inschrijflijst in de kerk.

Dit jaar willen we geld inzamelen voor de stichting Mambo Poa (Alles gaat goed).
Stichting Mambo Poa is in 2003 opgericht. De stichting is een initiatief van Daniel Longai Dieraert. Hij is geboren in Afrika en heeft daar een groot deel van zijn jeugd doorgebracht. Nu is hij actief als reisleider van groepsreizen in Afrika. Tijdens die reizen spreekt hij vaak mensen die financiële hulp goed kunnen gebruiken. Het gaat om ouders die geen geld hebben om hun kinderen naar school te laten gaan. Of jongvolwassenen die graag willen studeren voor een betere toekomst voor zichzelf en hun familie. Ze willen graag dat het goed gaat. Vandaar ook de naam Mambo Poa dat in het Swahili ‘Alles gaat goed’ betekent.

De Nederlandse stichting heeft eenANBI-status. Voor meer informatie over de stichting kunt u kijken op www.mambopoa.nl.