Samen naar het museum op zaterdag 18 april

Misschien op een later tijdstips alsnog Samen naar het museum

Houdt u van museumbezoek? Dan is dit misschien iets voor u?

Het lijkt ons leuk om met een aantal gemeenteleden een bezoek te brengen aan een museum. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen wij de rondleiding laten verzorgen door een gids.
Het eerste bezoek was in oktober 2019 naar het Dordrechts Museum met de tentoonstelling ‘Beet!’

Het tweede bezoek is op zaterdag 18 april 2020 met een bezoek aan Museum De Lakenhal in Leiden. Dit museum is na een intensieve verbouwing weer geopend.

Lijkt het u leuk om mee te gaan dan kunt u zich aanmelden bij Riet van Toor, telefoon 0181-418517, of Alina van Meggelen. Om de kosten laag te houden, zullen we met eigen vervoer gaan. Wij vragen u dan ook om aan te geven bij de aanmelding of u met eigen auto komt.
Aanmelden kan via winterwerk@catharijnekerk.nl of via bovengenoemd telefoonnummer.