Korte uitzendingen op zondag vanuit de Catharijnekerk

In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er voorlopig geen 'gewone' kerkdiensten in de Sint-Catharijnekerk.

Vanuit onze Catharijnekerk worden korte diensten gehouden die te beluisteren zijn via www.kerkomroep.
In verband met overbelasting op zondagmorgen op de kerkomroepwebsite worden de diensten vooraf opgenomen. Meestal op zaterdag. Klik steeds op de bovenste link om de laatste uitzending te beluisteren.
Op Goede Vrijdag is er ook een korte dienst met ds. Janneke Herweijer. Dit jaar is er helaas geena Dienst van Schrift en Tafel op Witte donderdag en geen Paaswake op Stille Zaterdag.

In de uitzending voor eerste Paasdag leest ds. Harry Doornbos onder andere een bijbeltekst en spreekt een overdenking uit. Dit wordt omlijst met orgelspel van organist Marco 't Hart.

Kerkdiensten van de afgelopen periode blijven te beluisteren via www.kerkomroep. De liturgieën vindt u in archief Liturgieën onder de groene knop Actueel.

Op de landelijke PKN-site vindt u meditaties en ideeën om deze 40-dagentijd te beleven in uw eigen omgeving.