Korte uitzendingen vanuit de Catharijnekerk

In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er voorlopig geen 'gewone' kerkdiensten in de Sint-Catharijnekerk.

Vanuit onze Catharijnekerk worden korte diensten gehouden die te beluisteren zijn via www.kerkomroep.
In verband met eventuele overbelasting op de website van de kerkomroep worden de diensten vooraf opgenomen. Klik steeds op de bovenste link om de laatste uitzending te beluisteren. Klik hier voor de liturgie van de dienst op Hemelvaart en hier van de dienst op zondag 24 mei.

Kerkdiensten van de afgelopen periode blijven te beluisteren via www.kerkomroep. De liturgieën vindt u in archief Liturgieën onder de groene knop Actueel.

Vanuit de Diaconale en Pastorale raad is het idee geboren om in deze crisistijd gemeenteleden praktische hulp aan te bieden. Helpt u mee? Lees verder