Sint-Catharijnekerk

Helpt u mee?

Nu het Coronavirus om zich heen grijpt en er vrijwel dagelijks nieuwe maatregelen worden afgekondigd, worden vooral ouderen in hun bewegingsvrijheid beperkt. Veel gemeenteleden zijn aan huis gekluisterd en afhankelijk van familie of buren voor de dagelijkse boodschappen. Maar ook deze hulp kan van het ene op het andere moment wegvallen.

Vanuit de diaconale en pastorale raad is het idee geboren om in deze crisis voor deze gemeenteleden praktisch van betekenis te zijn.

Hebt u hulp nodig voor de noodzakelijke boodschappen, het ophalen van medicijnen, een dringend klusje, neem dan contact op met Ronald van de Vliet (06-15003883, e-mail: ronaldvandevliet@boerderijopaarde.nl) of met ds. Janneke Herweijer (06-47410756, e-mail: jannekeherweijer@hotmail.com).

Helpt u mee?
Uiteraard kan dit niet zonder de nodige helpende handen. Denkt u praktische hulp te kunnen bieden, en heeft u geen ziekteverschijnselen, neem dan ook contact op met Ronald van de Vliet (06-15003883, e-mail: ronaldvandevliet@boerderijopaarde.nl) of met ds. Janneke Herweijer (06-47410756, e-mail: jannekeherweijer@hotmail.com).

Home

Terug naar overzicht