Nog tot eind september de orgelconcertserie in de Catharijnekerk

Maandagavondorgelconcerten (tot eind september)
Maandagavond 28 september wordt om 20.15 uur het laatste orgelconcert van dit seizoen gegeven door Adriaan Hoek. Op het beroemde Kam-orgel wordt muziek uitgevoerd van Mendelssohn, Bach en een groot werk van Liszt (Fantasie Ad Nos).
De toegang is 8 euro, met vriendenpas 7 euro inclusief koffie en thee na afloop van het concert. Kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. .

Openingstijden toeristenbezoek
De openingstijden voor bezoek aan de kerk zijn tot eind oktober van maandag tot en met zaterdag 10.30 tot 16.30 uur tenzij er een rouw- of trouwdienst plaatsvind. Kijk hiervoor op de homepage en de agenda.

Zaterdag 10 oktober om 16.00 uur vocaal ensemble Magnificat
De Culturele Commissie Sint-Catharijne organiseert de concerten. Op zaterdagmiddag 10 oktober is er om 16.00 uur een concert met vocaal ensemble Magnificat onder leiding van Mirjam van den Hoek met medewerking van Sander van den Houten, orgel. Er wordt een programma gebracht met muziek van onder andere Sweelinck, Andriessen, Mendelssohn en Brahms.
De toegang bedraagt al naar gelang de zitplaats 10 of 15 euro, inclusief koffie of thee. Na afloop van het concert wordt een drankje geschonken.

Het orgelseizoen wordt zaterdag 31 oktober afgelloten met een orgelconcours voor jonge organisten.

De kerk is ingericht op basis van de anderhalve-meter-richtlijn
Er is geen beperking meer voor wat betreft het aantal bezoekers maar wel wordt uw naam genoteerd op een presentielijst. Ook weer volgens de richtlijnen wordt deze lijst na twee maanden vernietigd