Vacature predikantsplaats Protestantse Gemeente Brielle

De Protestantse Gemeente Brielle heeft een vacature voor een predikantsplaats van 1 fte

De PGB is een levende, veelkleurige gemeente, die wordt gekenmerkt door een grote betrokkenheid van de leden bij onze kerkgemeenschap en de Brielse samenleving. Wij zoeken in een predikant iemand die het pastoraat -‘omzien naar elkaar’- vervult in de ruimste zin, die zichtbaar is in de kerkgemeenschap maar zeker ook daarbuiten -‘kerk naar buiten’-.

Via deze link vindt u de volledige profielschets alsmede ons beleidsplan.

Geïnteresseerd in deze vacature?

Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de voorzitter van de beroepingscommissie, de heer Arjan Monteny, telefoonnummer 06-51230438.

Uw motivatie en CV kunt u sturen naar de secretaris van de beroepingscommissie, mevrouw Annette Schot, beroepingscommissie@catharijnekerk.nl.

De sluitingstermijn is 10 oktober 2020.