Het Gesprek over 'Verlichting'

De vijf avonden ‘Het Gesprek’ zijn vooralsnog doorgeschoven totdat de corona-maatregelen weer zijn versoepeld.

De plaats van samenkomst zijn sowieso verplaatst naar de Catharijnekerk. Zij beginnen om 20.00 uur. Het doorlopend thema is dit jaar: ‘Verlichting’. Vooraf is er koffie of thee.

Er komt na de hernieuwde start elke maand een interessante spreker op de maandagavond.
We houdenb u via de website op de hoogte van nieuwe data.

Dr. Tjaard Barnard, Rotterdam, theoloog, voorganger van de Remonstrantse gemeente Arminiuskerk, Rotterdam zou de eerste spreker zijn.

9 december
Drs. Len Lafeber, Delft, theoloog, emeritus justitiepredikant van onder andere jeugdgevangenis De Hartelborgt

Drs. Gregor Rensen, Brielle publiek bestuurder, burgemeester van Brielle

Drs. Peter Sanders, Brielle psychiater n.p. bij defensie