Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Brielle.

De zondagse kerkdiensten in de Sint-Catharijnekerk beginnen om 10.00 uur. De diensten zijn tijdens en na afloop te beluisteren via www.kerkomroep.nl. De liturgieën vindt u in archief Liturgieën onder de groene knop Actueel.

De Sint-Catharijnekerk is van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur geopend voor toeristenbezoek en het beklimmen van de toren  Bij rouw- en trouwdiensten is de kerk gesloten voor toeristenbezoek.

Vanaf 24 juni tot en met 23 september kunt u elke maandagavond - aanvang 20.15 uur - een orgelconcert beluisteren op het prachtige Kam-orgel in de Sint-Catharijnekerk.

Vragen, opmerkingen of mist u, of mis jij iets? Stuur een e-mail naar info@catharijnekerk.nl. Zie voor contact-gegevens de pagina Organisatie

Lees hier het nieuwe kerkblad mei-juni

donderdag 27 juni
Concert Randstedelijk Mannenkoor