Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Brielle.

De zondagse kerkdiensten in de Sint-Catharijnekerk beginnen om 10.00 uur. De diensten zijn tijdens en na afloop te beluisteren via www.kerkomroep.nl. De liturgieën vindt u in archief Liturgieën onder de groene knop Actueel.

Afgezien van de zondagse kerkdiensten is de kerk in de herfst- en wintermaanden doordeweeks alleen op afspraak voor groepen te bezoeken. Op Koningsdag 2019 gaat de kerk weer alle dagen open voor toeristenbezoek.

In de maand december bent u van harte welkom bij de kerstzangdienst op 16 december en twee kerstconcerten. Klik voor meer informatie op de agenda van de Sint-Catharijnekerk.

Vragen, opmerkingen of mist u, of mis jij iets? Stuur dan een e-mail naar info@catharijnekerk.nl.
Zie voor contactgegevens de pagina Organisatie
.

Lees hier het nieuwe het Kerkblad november 2018

woensdag 12 december