Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Brielle.

De zondagse kerkdiensten in de Sint-Catharijnekerk beginnen om 10.00 uur. De diensten zijn tijdens en na afloop te beluisteren via www.kerkomroep.nl. De liturgieën vindt u in archief Liturgieën onder de groene knop Actueel.

De Sint-Catharijnekerk is van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur geopend voor toeristenbezoek en het beklimmen van de toren  Op zondag is de kerk tussen 12.00 en 16.00 uur voor toeristenbezoek geopend.
Bij rouw- en trouwdiensten sluit de kerk voor toeristenbezoek.

Vanaf 24 juni tot en met 23 september kunt u elke maandagavond - aanvang 20.15 uur - een orgelconcert beluisteren op het prachtige Kam-orgel in de Sint-Catharijnekerk.

Vragen, opmerkingen of mist u, of mis jij iets? Stuur een e-mail naar info@catharijnekerk.nl. Zie voor contact-gegevens de pagina Organisatie

Lees hier het nieuwe kerkblad juli

zaterdag 13 juli
inloopconcert