Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Brielle.

De zondagse kerkdiensten in de Sint-Catharijnekerk beginnen om 10.00 uur. De diensten zijn tijdens en na afloop te beluisteren via www.kerkomroep.nl. De liturgieën vindt u in archief Liturgieën onder de groene knop Actueel.

De Sint-Catharijnekerk is tot en met 28 september van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur geopend voor toeristenbezoek en het beklimmen van de toren. Bij rouw- en trouwdiensten sluit de kerk voor toeristenbezoek.

Vanaf 24 juni tot en met 30 september kunt u elke maandagavond - aanvang 20.15 uur - een orgelconcert beluisteren op het prachtige Kam-orgel in de kerk.

Vragen, opmerkingen of mist u, of mis jij iets? Stuur een e-mail naar info@catharijnekerk.nl. Zie voor contact-gegevens de pagina Organisatie

Lees hier het kerkblad van augustus 2019

zondag 22 september

maandag 23 september