Hartelijk welkom op de website van de Protestantse Gemeente Brielle.

In verband met de maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan zijn er voorlopig geen kerkdiensten in de Sint-Catharijnekerk. Ook de diensten in het Catharina Gasthuis en de Plantage gaan voorlopig niet door.

Het is fijn dat met ingang van aanstaande zondag 29 maart - voorlopig tot en met Pasen - vanuit onze Catharijnekerk een kerkdienst wordt verzorgd die te beluisteren is via www.kerkomroep.
In deze uitzending leest de predikant een bijbeltekst en wordt een korte overweging uitgesproken. Dit wordt omlijst met orgelspel. De uitzending begint om 10.00 uur.

De kerkdiensten van de afgelopen periode zijn ook nog te beluisteren via www.kerkomroep. De liturgieën vindt u in archief Liturgieën onder de groene knop Actueel.

Klik hier om via de website van de landelijke kerk te lezen over onder andere de wekelijkse meditatie van de scriba van de landelijke kerk, ds. René de Reuver.

Vragen, opmerkingen of mist u, of mis jij iets? Stuur een e-mail naar info@catharijnekerk.nl. Zie voor contact-gegevens de pagina Organisatie.

Lees hier het kerkblad van maart 2020.

zondag 29 maart
uitzending via www.kerkomroep

klik hier voor de liturgie

Een boodschap van troost. Luister hier naar Jeannet Posma op de panfluit