Activiteiten 12+

Het jaar door zijn er allerlei activiteiten. Zo sliep de jeugd (en de oudere jeugd ;-)) op 23 september een 'Nacht zonder Dak' en haalde maar liefst 1600 euro op voor Stichting Tear!
Ook was er weer de jaarlijkse strandwandeling op 28 oktober waar natuurlijk de vuurkorf niet ontbrak.

Het kerstdiner op 24 december was gezellig gourmetten met elkaar en daarna naar de kerstnachtdienst.

De eerste activiteit in 2018 was de escaperoom inSpijkenisse en vrijdag 23 februari was de jaarlijkse dropping.

Zaterdag 7 april het jaarlijkse interkerkelijk volleybaltoernooi. Op zondag 8 april en zondag 13 mei is er om 10.00 uur jeugdkerk. Zondag 15 april is er om 10.00 uur een jeugddienst in de SZint-Catharijnekerk zondag 27 mei gaan we kanovaren in de Biesbosch.
Lees alle activiteiten in de  jeugdkalender.