Activiteiten 12+

Volleybaltoernooi op zaterdagavond 6 april
Op zaterdagavond 6 april 2019 zal weer het jaarlijkse volleybaltoernooi plaatsvinden. Deze keer georganiseerd door en in Zuidland in sporthal De Drenkwaard aan de Molendijk 21 in Spijkenisse.
De zaal is om 18.30 uur open, zodat we om 19.00 uur met de wedstrijden kunnen beginnen. wedstrijden.
Afgelopen jaar heeft onze jeugd gewonnen (samen met wat dames uit Rozenburg ). Het zou mooi zijn als we nu met een geheel eigen team mee kunnen doen.
Dus zet het in je agenda en meld je aan op jeugdouderlingen@catharijnekerk.nl.

Activiteiten het jaar door
Het jaar door zijn er allerlei activiteiten. Zo sliep de jeugd (en de oudere jeugd ;-)) op 9 februari jl. weer een Nacht in de kerk. Het kerstdiner op 24 december was gezellig gourmetten met elkaar en daarna naar de kerstnachtdienst.
Ook was er weer de jaarlijkse strandwandeling op 28 oktober 2018 waar natuurlijk de vuurkorf niet ontbrak.
De eerste activiteit in 2018 was de escaperoom inSpijkenisse en vrijdag 23 februari was de jaarlijkse dropping. Zaterdag 7 april een - voor Brielle - succesvolle jaarlijkse interkerkelijk volleybaltoernooi.

Lees alle activiteiten in de jeugdkalender.