Activiteiten 12+

KERSTDINER 24 DECEMBER 2018

Hallo jongelui,

Ook dit jaar willen wij met jullie op kerstavond gezamenlijk eten. Het voorlopige idee is om weer met elkaar te gaan gourmetten in het zalencentrum.

Jullie zijn welkom om 19.00 uur. Ook een vriend of vriendin is van harte welkom. Aansluitend zullen wij weer met z'n allen naar de Kerstnachtdienst gaan.

Omdat wij natuurlijk de nodige boodschappen moeten doen,  vragen wij jullie je zo snel mogelijk aan te melden via de jeugapp. Mocht je ergens allergisch voor zijn, dan horen wij dat graag en zullen wij hier rekening mee houden.

Wij vragen een bijdrage van 5 euro per persoon. Wil je meedoen, reageer dan nu meteen want de inschrijvingstermijn is op 18 december gesloten.

Wij zien jullie graag op 24 december! Tot dan.
Groetjes namens het organisatiecomité,
Peter, Emma en Alina

Het jaar door zijn er allerlei activiteiten. Zo sliep de jeugd (en de oudere jeugd ;-)) op 23 september 2017 een 'Nacht zonder Dak' en haalde maar liefst 1600 euro op voor Stichting Tear! Ook was er weer de jaarlijkse strandwandeling op 28 oktober waar natuurlijk de vuurkorf niet ontbrak. Het kerstdiner op 24 december was gezellig gourmetten met elkaar en daarna naar de kerstnachtdienst.
De eerste activiteit in 2018 was de escaperoom inSpijkenisse en vrijdag 23 februari was de jaarlijkse dropping. Zaterdag 7 april een - voor Brielle - succesvolle jaarlijkse interkerkelijk volleybaltoernooi.

Lees alle activiteiten in de jeugdkalender.