Basiscatechese

Zit je in groep 7 of 8, dan ben je welkom in de consistorie van de Sint-Catharijnekerk op dinsdagmiddag van 15.45 tot 16.30 uur. We eten en drinken wat en maken het gezellig. Dan gaan we aan de slag met een bijbelverhaal. We lezen een mooi verhaal - en soms ook een lastig verhaal - en we kijken wat het betekent. Kan het ons nu ook helpen in ons leven?

Soms is er ook tijd om te knutselen, vooral als de groep dit zelf leuk vindt. Aan het eind spelen we verstoppertje in de kerk. En de laatste keer krijgen we een rondleiding over de zolders van de kerk: we zien de klokken van heel dichtbij (en we horen ze ook!), we ontdekken allerlei geheime plekjes en klimmen helemaal naar boven in de toren.

Via de post krijg je een uitnodiging. De basiscatechese is op de volgende dinsdagen: in november op 1, 8, 15 en 22; in januari op 10, 17, 24 en 31. Welkom!

Ds. Tineke Flim