Jeugdkerk 12+

Eén keer per maand is er een kerkdienst voor jongeren tussen 12 en 16 jaar. De dienst wordt gehouden in het Zalencentrum, Langestraat 76, tegelijk met de dienst in de Catharijnekerk, meestal op de eerste zondag van de maand. De eerstvolgende jeugdkerkdienst op zondag 12 maart. Kijk voor alle actuele data van jeugdactiviteiten op de kalender.
In de maanden juli en augustus is er geen jeugdkerk.
Er komen gemiddeld zo’n tien jongeren. We lezen uit de bijbel en discussiëren met elkaar daarover. De dienst begint altijd met koek en limonade. Weet je welkom!

Voor informatie kun je bellen met Jasper Jut 06-338 18 134.

Meneer en mevrouw Leeflang brachten alweer een tijd geleden een bezoek aan de Jeugdkerk Ze vertelden indrukwekkend over hun ervaringen in het jappenkamp tijdens de Tweede Wereldoorlog. We hebben allemaal geboeid geluisterd. Na afloop mochten we vragen stellen. Wat wij heel bijzonder vonden is dat meneer Leeflang vertelde dat bij hem vooral de positieve ervaringen tijdens zijn verblijf in het jappenkamp als eerste naar boven komen. Hij zei wel dat vooral de volwassenen het heel zwaar hebben gehad. Hij was veertien jaar toen de oorlog was afgelopen. Deze jeugdkerkbijeenkomst zullen we niet snel vergeten!

De heer en mevrouw Leeflang bij de Jeugdkerk