Kinderkerk (2 tot 6 jaar)

Twee keer per jaar - in het voor- en najaar - is er kinderkerkdienst in de Catharijnekerk. Deze dienst is voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. We hebben een korte dienst over een onderwerp en daarna knutselen we nog iets. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ouders en grootouders elkaar ontmoeten.

De eerstvolgende kinderkerkmiddag is op zondag 12 november 2017 (was eerst gepland op 29 oktober). We gaan samen luisteren naar een verhaal uit de bijbel, met elkaar zingen en ook weer knutselen. Tussendoor drinken we limonade met wat lekkers. Het is altijd fijn om met zoveel kindjes bij elkaar te zijn, dus kom ook gezellig naar de kerk en neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee. We beginnen om 15.00 uur. We hopen dat er weer veel kinderen zijn. We kijken naar jullie uit!
Zoals het er nu naar uitziet is dit de laatste keer dat er kinderkerk is omdat er geen nieuwe leiding gevonden is. Best verdrietig dat het zo loopt, maar het is niet anders.
Als je het leuk vindt om de kinderkerk te organiseren, dan horen we dat nog graag! Bel voor meer informatie met Inge Bekker-van der Graaff, telefoon 0181-412471.

Tot dan met groetjes van Inge, Mariska, Suzanne en Bettie

Kinderkerk 30 oktober 2016
Op zondag 30 oktober waren we met 23 kinderen en een heleboel papa’s, mama’s, opa’s en oma’s werd het een hele gezellige middag. We hebben het gehad over Abraham die door God op reis werd gestuurd naar het beloofde land. Een hele onderneming, verhuizen!