Kinderkerk (2 tot 6 jaar)

Twee keer per jaar - in het voor- en najaar - is er kinderkerkdienst in de Catharijnekerk. Deze dienst is voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar. We hebben een korte dienst over een onderwerp en daarna knutselen we nog iets. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen ouders en grootouders elkaar ontmoeten.

De eerstvolgende kinderkerkmiddag is op zondag 12 maart 2017. We gaan samen luisteren naar het scheppingsverhaal, met elkaar zingen en ook weer knutselen. Tussendoor drinken we limonade met wat lekkers. Het is altijd fijn om met zoveel kindjes bij elkaar te zijn, dus kom ook gezellig naar de kerk en neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee. We beginnen om 15.00 uur. We hopen dat er weer veel kinderen zijn. We kijken naar jullie uit!

Tot dan met groetjes van Inge, Mariska, Suzanne en Bettie

Kinderkerk 30 oktober 2016
Op zondag 30 oktober waren we met 23 kinderen en een heleboel papa’s, mama’s, opa’s en oma’s werd het een hele gezellige middag. We hebben het gehad over Abraham die door God op reis werd gestuurd naar het beloofde land. Een hele onderneming, verhuizen!
Lineke vertelde er een mooi verhaal over en vroeg ook aan de kinderen of ze wel eens op reis waren geweest, of verhuisd. En wat je dan vooral niet moet vergeten mee te nemen. De gedichten werden dit keer voorgedragen door de kinderen zelf - en dat deden ze fantastisch!
De opbrengst van de collecte is bestemd voor het Leger des Heils, als steun voor de mensen die om wat voor reden dan ook hun huis en land hebben moeten verlaten.
Na afloop werd er uiteraard geknutseld en stond er iets lekkers klaar voor zowel de ouders als voor de kinderen. Al met al een geslaagde middag, met een klein verdrietig randje, omdat we deze middag ook afscheid hebben genomen van Lineke als lid van de kinderkerk. Zij heeft aangegeven het stokje te willen overdragen. Lineke is sinds 2003 de drijvende kracht achter de kinderkerk, met haar altijd enthousiaste ideeën en niet aflatende energie bij de voorbereiding van de kinderkerk om deze altijd weer tot een succes te maken. We zullen haar missen in ons clubje! We willen haar daarom ook hier nogmaals bedanken voor alles wat ze heeft gedaan.

Vind je het leuk om mee te helpen organiseren, dan horen we dat graag! Bel voor meer informatie met Inge Bekker-van der Graaff, telefoon 0181-412471.

Graag tot de volgende kinderkerk op  zondag 12 maart 2017!

Bettie, Inge, Lineke, Mariska en Suzan