Kindernevendienst (4 tot 12 jaar)

Voor de kinderen van 4 tot en met 12 jaar is er tijdens de kerkdienst kindernevendienst. In deze dienst worden bijbelverhalen verteld en uitgelegd. Om zoveel mogelijk aan te sluiten bij de belevingswereld van de kinderen worden twee groepen gemaakt. Eén voor de kinderen van groep 1 tot en met 4 en de andere groep is voor kinderen uit groep 5 tot en met 8 van de basisschool. Dekindernevendienst begint altijd in de kerk met een verhaal en het kinderlied.

En dan, wij zijn nog op zoek naar ouders die ons team komen versterken. Het is heel leuk om te doen! Kom gewoon een keer kijken ...

Klik op de foto voor meer foto's van de pinksterdienst.

Voor informatie bel je met mevrouw Annemieke Korsman (0181-417963) of stuur een e-mail naar kindernevendienst@catharijnekerk.nl.