Kindernevendienst (4 tot 12 jaar)

Omdat er gemiddeld genomen niet altijd kinderen in de kerk zijn is besloten om de frequentie van de kindernevendienst terug te brengen van wekelijks naar één maal per maand. In de kindernevendienst wordt een bijbelverhaal verteld en uitgelegd. De kindernevendienst begint altijd in de kerk met een verhaal en het kinderlied. De kindernevendienstzondag wordt tegelijk met de Jeugdkerk gehouden op eerste zondag van de maand. De Paas- en Adventsprojecten gaan gewoon door en in die periodes zal er wekelijks kindernevendienst zijn.

De data van de komende zondagen dat er kindernevendienst is zijn 2 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei en 7 Juni.

Adventtijd met de kinderen in 2019
Het thema van dit jaar is: Geef licht! Vanaf 1 december is er gedurende de vier adventzondagen iedere week kindernevendienst.
Voordat we naar de kindernevendienst gaan komen we samen voor in de kerk om naar een glas in loodraam te kijken. De profeet Micha heeft een grote rol deze weken. Alle kinderen zijn van harte welkom!

De leiding van de kindernevendienst,
Annemieke en Jeanette

Dave Schot heeft de eerste adventkaars aangestoken en leest het bijbehorende versje uit:
Het is donker om ons heen, maar kijk, het duurt maar even.
Het eerste kaarsje mag nu aan; een teken van het leven.

En dan, wij zijn nog op zoek naar ouders die ons team komen versterken. Het is heel leuk om te doen! Kom gewoon een keer kijken ...

Voor informatie bel je met mevrouw Annemieke Korsman (0181-417963) of stuur een e-mail naar kindernevendienst@catharijnekerk.nl.