Zangdienst

Vier keer per jaar is er een zangdienst in de Sint-Catharijnekerk. De diensten kunt u tijdens en na afloop nog beluitsteren via www.kerkomroep.nl.

Aan de zangdienst op zondagavond 8 maart werkt het Christelijk Mannenkoor Excelsior uit Hendrik Ido Ambacht mee.
Het mannenkoor staat al jaren onder leiding van dirigent Ilona de Kievit. Jaren geleden was dit koor al eens in de zangdienst in de Sint-Catharijnekerk te horen.
De orgelbegeleiding is in handen van Edwin Vooijs.
Als thema van deze zangdienst is gekozen voor Een nieuwe lente, een nieuw geluid. Theun Klein spreekt deze keer de column uit.

De zangcommissie heeft weer een mooi programma voor u samengesteld, met liederen die zoveel mogelijk bij het thema aansluiten.

Zoals gebruikelijk begint de zangdienst om 19.00 uur en vanaf 18.30 uur staat de deur voor u open. Allen van harte welkom!

Klik hier voor de liturgie.