Zangdienst

Vier keer per jaar is er een zangdienst in de Sint-Catharijnekerk. De eerste zangdienst van 2018 was op zondag 11 februari met medewerking van het Christelijk Gemengd Koor Delfshaven. U kunt de dienst nog tot de zomer beluisteren via www.kerkomroep.nl.

De volgende zangdienst is op 27 mei met medewerking van het Christelijk Mannenkoor Exelsior. Diriigent is Ilona de Kievit, organist Edwin Vooijs. De zangdienst begint om 19.00 uur; de kerk is vanaf half zeven open.

Op zondag 14 oktober werkt Gospelgroep Desire mee in de zangdienst. Dirigent is David van de Braak en organist Jan Meuleman. De zangdienst begint om 19.00 uur; de kerk is vanaf half zeven open.

Op zondag 16 december is de kerstzangdienst met medewerking van het Christelijk Gemengd Koor The Credosingers met dirigent Bert Kruis. Organist is Johan den Hoedt. De zangdienst begint om 19.30 uur en de kerk is vanaf zeven uur open.

De zangdienstcommissie heet u graag welkom!