Crea-doe-middag

Bijna elke maandagmiddag komen de crea-doe-dames in de de Sjoel aan de Turfkade 16 van 13.30 tot 16.00 uur bij elkaar.

Onder het genot van een kopje koffie of thee én Briels nieuws wordt gewerkt met textiel, papier en andere materialen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, dus kom ook eens kijken hoe gezellig het hier aan toe gaat.

Het kan ook zijn dat u iets heeft waar u geen gat in ziet, kom dan op maandagmiddag naar het Zalencentrum aan de Langestraat, misschien kunnen wij u helpen!

Meer informatie: mevrouw Tony Schram, Slagveld 16, 3231 AN Brielle, telefoon 0181-414710

Zaterdag 30 november organiseren de dames van de Crea-doe-middag de jaarlijkse najaarsmarkt. Dit jaar voor het eerst in de Sjoel aan Turfkade 16 in het centrum van Brielle.
Kom ook kijken en wie weet zijn er Sinterklaascadeautjes bij!

De markt duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Er is weer van alles te koop: mooie handwerken, wenskaarten, kussens, bloemstukjes en adventskransen, koek, cake, jam enzomeer.
Er is een intekenlijst voor onder andere een bijzondere, handgemaakte quilt, een uniek exemplaar, naar schatting zit er twee tot drie jaar werk in!

En … wie het geheim van een mysterieus voorwerp weet, ontvangt een lapjesdeken voor bij de TV.
Dit jaar is er ook kinderkleding te koop, nieuw en als nieuw. Zelfs is er een alternatieve kerstboom te koop.
Ook is er uitverkoop van overtollig materiaal voor kleine prijsjes, bijvoorbeeld een bol wol voor 50 cent, 4 meter kant voor één euro. Er zijn complete borduurpakketten, quiltlapjes, knoopjes, breinaalden en nog meer in de verkoop want er is in de Sjoel minder opslagruimte.
We moeten ruimen!We schenken koffie of thee met iets lekkers erbij en tussen de middag is er soep voor de liefhebber.
Kinderen kunnen een kleurplaat of hun eigen letter kleuren terwijl u een kopje koffie of thee drinkt. De opbrengst is bestemd voor de Sint-Catharijnekerk.

Namens de Crea-doe-dames,
Tony Schram