Crea-doe-middag

Vanaf maandag 7 januari 2019 komen de crea-doe-dames weer elke maandagmiddag in het Zalencentrum aan de Langestraat 76 van 13.30 tot 16.00 uur bij elkaar. Onder het genot van een kopje koffie of thee én Briels nieuws wordt gewerkt met textiel, papier en andere materialen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, dus kom ook eens kijken hoe gezellig het hier aan toe gaat.
Het kan ook zijn dat u iets heeft waar u geen gat in ziet, kom dan op maandagmiddag naar het Zalencentrum aan de Langestraat, misschien kunnen wij u helpen!
Meer informatie: mevrouw L. Kamerling, telefoon 0181-416910

Najaarsmarkt en Kiek je Oma groot succes
Jaaropbrengst Crea-doe De opbrengst van de najaarsmarkt is 950 euro! In totaal hebben we als dames van de Crea-doe-middagen dit jaar € 1314,25 overgedragen aan de Kerkrentmeesters, bestemd voor zonwering dan wel verduistering van het Zalencentrum. Dat is inclusief de verkoop van handwerken op de Hobby&Talentendag en de verkoop van geborduurde liedboekomslagen aan de toeristenbalie.

Ook voor ons is dit bedrag een grote verrassing. We zijn best trots op wat we met elkaar bereikt hebben! Iedereen die meegewerkt heeft aan  dit resultaat: hartelijk bedankt.

Ook was er op de Najaarsmarkt een mooi resultaat voor Corrie Langeveld, die de quilt heeft gewonnen. Atie van Balen won de waterkoker door te raden dat deze 31 kopjes thee bevatte.

Verder zijn wat ‘overjarige’ handwerken doorgegeven via Henny Deur voor het Zeemanshuis en voor Roemenië.

Uitslag fotowedstrijd Kiek je oma
Voor de fotowedstrijd kwamen tien inzendingen binnen. Jonas Bakker met oma Bakker met groene hoed won de 1e prijs. De 2e prijs ging naar Nienke van Meeteren met oma Tony met Sophie en de 3e prijs was voor Emma Stoof met oma Stoof.

Namens de Crea-doe-dames,
Tony Schram