Culturele commissie

Ook dit jaar - we zouden bijna zeggen uiteraard - organiseert de Culturele Commissie Sint Catharijne de zomerconcertserie.

Maandagavondserie
Vanaf maandag 18 juni kunt u om 20.15 uur elke maandagavond tot en met 1 oktober een orgelconcert in de Sint-Catharijnekerk beluisteren. Een keur aan organisten bespelen een uur lang ons prachtige Kam-orgel. Na afloop is er koffie of thee in de zijbeuk van de kerk.

De entree is acht euro; kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Een programmaboekje is - net als de koffie of thee - bij de toegangsprijs inbegrepen.

Zaterdagmiddagserie
Vanaf zaterdag 7 juli kunt u ook elke zaterdagmiddag om half vijf genieten van een concert dat beurtelings in de Cartharijnekerk en de Bedevaartskerk aan de Rik in Brielle gegeven wordt.

Klik hier voor een overzicht van de concerten.

Zomerexpositie met Ineke van der Jagt
De jaarlijkse zomerexpositie in de Sint-Catharijnekerk wordt dit jaar gevuld met kunstwerken van de Brielse kunstenares Ineke van der Jagt. De opening van de tentoonstelling is op zaterdag 23 juni om 16.00 uur.

Informatie: de heer Willem Christian Meyboom, telefoon 06-53153293 of e-mail 3231kc29@planet.nl.