Culturele commissie

Traditiegetrouw organiseert de Culturele Commissie Sint-Catharijne tot en met 30 september orgelconcerten op de maandagavonden in de Sint-Catharijnekerk. Het eerste concert is op maandag 24 juni. Klik hier voor het volledige overzicht van de maandagavondserie.

Daarnaast zullen de zaterdagmiddagconcerten dit jaar afwisselend in drie kerken -  Witte Kerkje Oostvoorne, Bedevaartkerk aan de Rik in Brielle en de Sint-Catharijnekerk - worden gegeven. De inloopconcerten beginnen 0m 16.00 uur. Kijk hier voor een overzicht.

Na een jaar zonder de beiaardconcerten op de maandagavond meldt de Culturele Commissie met trots dat de beiaard deze zomer in juli en augustus weer zal klinken op de maandagavond vóór het orgelconcert in de Catharijnekerk. Lees hier het overzicht van de data en meewerkende beiaards.

Daarnaast is op zaterdag 22 juli is in de Catharijnekerk de expositie Pincello geopend. Een expositie met schilderijen van de gelijknamige schildersgroep uit de omtrek van Brielle.

Informatie over concerten en tentoonstelling: de heer Willem Christian Meyboom, telefoon 06-53153293 of e-mail 3231kc29@planet.nl.