Culturele commissie

Succesvol cocertseizoen
De Culturele Commissie Sint-Catharijne heeft zich ook 2019 weer bijzonder ingespannen om een reeks mooie orgel- en beiaardconcerten neer te zetten. Dit seizoen - dat op 24 juni begon en op 30 september werd afgesloten - organiseerde de commissie maar liefst 36 orgel- en beiaardconcerten op de maandagavond en zaterdagmiddag. De inloopconcerten op de zaterdagmiddag waren dit jaar niet alleen in de Catharijnekerk te beluisteren maar beurtelings ook in de Bedevaartkerk aan de Rik in Brielle en in de Dorpskerk in Oostvoorne. Het gemiddelde aantal bezoekers van de beiaardconcerten was 35 en van de maandagavondorgelconcerten 55. Op de zaterdagmiddag waren gemiddeld zo’n 25 toehoorders aanwezig. Het was een succesvol concertseizoen!

Informatie over concerten en tentoonstellingen: de heer Willem Christian Meyboom, telefoon 06-53153293 of e-mail 3231kc29@planet.nl.