Toeristenbezoek

Elke zondag bent u van harte welkom tijdens de zondagse kerkdienst die om tien uur begint.

Vanaf Koningsdag op zaterdag 27 april is de kerk weer elke dag geopend. Deze Koningsdag is de kerk vanaf half twee geopend. 's Morgens is in de kerk de jaarlijkse aubade en is de kerk alleen toegankelijk voor genodigden.
Vanaf maandag 29 april bent u van maandag tot en met zaterdag van harte welkom van 10.30 tot 16. 30 uur voor een bezoek aan de kerk en het beklimmen van de toren. Bij rouw- en trouwdiensten sluiten kerk en toren voor toeristenbezoek.

Op afspraak is het ook buiten de bezoektijden mogelijk om de kerk te bezoeken. In principe voor een groep van minimaal tien personen. Informeer naar de mogelijkheden via info@catharijnekerk.nl of 06-169 48 964.

Kijk voor bijzondere activiteiten in de agenda van de Sint-Catharijnekerk.

Koster:
mevrouw S.M. van Veen-Appelmelk (06-34690662); koster@catharijnekerk.nl.

Foto: Arthur Hendriks, uitzicht op de omgeving van de Sint-Catharijnekerk