Toeristenbezoek

Elke zondag bent u van harte welkom tijdens de zondagse kerkdienst die om tien uur begint.

Vanaf maandag 23 april is de kerk weer open voor bezoekers. Van 10.30 tot 16.30 uur kunnen toeristen ons historisch monument bezichtigen en de toren beklimmen. Onze toeristenbalie is weer bemand met elke dag een gastheer of gastvrouw die iedereen van harte welkom heet.

Wanneer u een bezoekje brengt aan de kerk neem dan eens een typisch Brielsch presentje mee uit de toeristenwinkel. Zoals een Briels likeurtje of Brielsche kanonkogels, een Brielsch blondbiertje of een CD met een compilatie van orgelconcerten op het Kamorgel. Nu in de speciale aanbieding van 15 euro voor 8,90! Ook een vingerhoedje of koelkastmagneet is een origineel geschenkje. In een feestelijke verpakking kunt u drie in één - Brielsche kanonkogels, Briels likeurtje en een Brielsch biertje (Angelus) - voor slechts tien euro kopen. U krijgt er ook nog een gratis boekenlegger bij.

Het boek van Henk Vegter, het standaardwerk over de Sint-Catharijnekerk, gedichten van Corrie van der Linden, glas in lood raampjes enzovoorts. Alle artikelen zijn voorzien van een afbeelding van de Sint-Catharijnekerk.

Op afspraak is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een bezoek aan de kerk te brengen, in principe voor een groep van minimaal tien personen. Informeer naar de mogelijkheden via info@catharijnekerk.nl of 06-169 48 964.

Kijk voor bijzondere activiteiten in de agenda van de Sint-Catharijnekerk.

Koster:
mevrouw S.M. van Veen-Appelmelk (06-34690662); koster@catharijnekerk.nl.

Foto: Arthur Hendriks; uitzicht vanaf de toren van de Sint-Catharijnekerk