Toeristenbezoek

Elke zondag bent u van harte welkom tijdens de zondagse kerkdienst die om tien uur begint.

Het toeristenseizoen loopt ten einde daarom is de Sint-Catharijnekerk nog maar beperkt open voor toeristenbezoek en wel op woensdag 10, donderdag 11 en zaterdag13 en 20 oktober.
In de herfstvakantie is de kerk van maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur geopend voor to eristenbezoek. In de herfst- en wintermaanden is de kerk op afspraak voor groepen te bezoeken. Op Koningsdag 2019 gaat de kerk weer alle dagen open.

Wanneer u een bezoekje brengt aan de kerk neem dan eens een typisch Brielsch presentje mee uit de toeristenwinkel. Zoals een Briels likeurtje of Brielsche kanonkogels, een Brielsch blondbiertje of een CD met een compilatie van orgelconcerten op het Kamorgel. Nu in de speciale aanbieding van 15 euro voor 8,90! Ook een vingerhoedje of koelkastmagneet is een origineel geschenkje. In een feestelijke verpakking kunt u drie in één - Brielsche kanonkogels, Briels likeurtje en een Brielsch biertje (Angelus) - voor slechts tien euro kopen. U krijgt er ook nog een gratis boekenlegger bij.

Het boek van Henk Vegter, het standaardwerk over de Sint-Catharijnekerk, gedichten van Corrie van der Linden, glas in lood raampjes enzovoorts. Alle artikelen zijn voorzien van een afbeelding van de Sint-Catharijnekerk.

Op afspraak is het mogelijk om binnen en buiten de reguliere openingstijden een bezoek aan de kerk te brengen en de toren te beklimmen. In principe voor een groep van minimaal tien personen. Informeer naar de mogelijkheden via info@catharijnekerk.nl of 06-169 48 964.

Kijk voor bijzondere activiteiten in de agenda van de Sint-Catharijnekerk.

Koster:
mevrouw S.M. van Veen-Appelmelk (06-34690662); koster@catharijnekerk.nl.

Foto: Arthur Hendriks, uitzicht op de omgeving van de Sint-Catharijnekerk