Toeristenbezoek

Op zondag bent u van harte welkom tijdens de zondagse eredienst die om tien uur begint.

Het toeristenseizoen van de Sint-Catharijnekerk is weer begonnen en u kunt van maandag tot en met zaterdag de kerk bezoeken en de toren beklimmen tussen 10.30 en 16.30 uur.
In juli en augustus is de kerk ook op zondag open voor toeristen van 12.00 tot 16.30 uur. Natuurlijk kunt u op zondag om tien uur de wekelijkse kerkdienst bijwonen.
De opbrengst van het toeristenbezoek (één euro voor een volwassene en vijftig eurocent voor kinderen) wordt besteed aan het onderhoud van de Sint-Catharijnekerk.

Op afspraak is het mogelijk om buiten de reguliere openingstijden een bezoek aan de kerk te brengen, in principe voor een groep van minimaal tien personen. Informeer naar de mogelijkheden via info@catharijnekerk.nl of 06-169 48 964.

Bij rouw- en trouwdiensten is de kerk sowieso gesloten voor toeristenbezoek.

Koster:
mevrouw S.M. van Veen-Appelmelk (06-34690662); koster@catharijnekerk.nl.

Foto: Arthur Hendriks; uitzicht vanaf de toren van de Sint-Catharijnekerk